fbpx
News + Portfolio
News
Coins

Newsbit.nl

Advertise here
1 h
XRP
Rechtszaak tegen Ripple’s XRP boekt vooruitgang

Een federale rechtbank van Amerika heeft besloten een rechtszaak toe te staan ​​die beweert dat Ripple’s XRP munt een ​​niet-geregistreerd effect is.

3 h
RippleNet verhoogt overboekingen in Azië door nieuwe partners

Een groep Zuid-Koreaanse bedrijven heeft zich aangesloten bij Ripple’s blockchain gebaseerde netwerk, RippleNet.

6 h
CEO van Ethereum vindt Bitcoin prijsvoorspellingen Bulls**t

De CEO van Ethereum, gelooft niet dat het populaire stock-to-flow-model nuttig is voor het voorspellen van de Bitcoin prijs.

10 h
Iraanse generaal roept op tot gebruik crypto om sancties van VS te vermijden

De Iraanse generaal heeft eerder deze week een unieke manier opgeroepen om de sancties van de Verenigde Staten (VS) te vermijden.

10 h
BTC
Chamath Palihapitiya: Iedereen zou 1% van zijn vermogen in BTC moeten stoppen

Volgens Chamath Palihapitiya, voorzitter van ruimtevaartbedrijf Virgin Galactic, zou iedereen 1% van zijn of haar vermogen in BTC moeten investeren.

10 h
BTC
Bitcoin prijs Crasht na liquidatie van $150 miljoen op BitMEX

De Bitcoin prijs is enorm gedaald. Dit gebeurde nadat er meer dan $150 miljoen dollar aan BTC werd geliquideerd op de crypto exchange BitMEX.

1 d
Pompliano niet van plan om XRP aan te schaffen

In een interview met Julia Chatterley gaf Anthony Pompliano aan geen XRP of TRX te willen kopen. Wat is hier precies de reden achter? Lees het hier.

1 d
Betalingen met VET binnenkort beschikbaar in WooCommerce winkels

Een digitale markt waar kunstenaars unieke tokens kunnen maken op VeChain, heeft ThorCommerce geïntroduceerd. Wat houdt dit in?

1 d
BTC
Bitcoin ‘Suckers’ hebben het mis over de status van safe haven

Peter Schiff heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om investeerders minachting te maken na de verliezen van crypto valuta deze week.

1 d
Coinbase komt met plan tegen verspreiding Coronavirus

Elke dag zijn er nieuwe verhalen over de dreiging van het coronavirus. Coinbase heeft hier een plan voor geschreven. Benieuwd hoe? Kom dan kijken!

1 d
BTC
Coronavirus en andere redenen waarom Bitcoin koers daalt

De Bitcoin koers is de afgelopen 2 dagen flink gedaald. De grootste cryptomunt heeft in twee dagen tijd meer dan 8 procent van haar waarde verloren.

1 d
BTC
Finse autoriteiten hebben voor $15 miljoen aan Bitcoin in beslag genomen en wil het niet verkopen

In Finland heeft de douane een nieuw dilemma. Wat moet het land doen met $15 miljoen aan Bitcoins? Waar vreest het land voor? Je leest het hier!

1 d
Coinbase Wallet vereenvoudigd verzenden van cryptocurrencies in update

Coinbase heeft in een update nieuwe korte, aanpasbare adressen toegevoegd. Wat is het resultaat hiervan? Je leest het allemaal hier.

1 d
Voormalig Microsoft medewerker veroordeeld voor meerdere crypto gerelateerde misdrijven

De rechtbank in Seattle, de Verenigde Staten (VS), heeft een voormalig medewerker van Microsoft veroordeeld voor in totaal 18 federale misdrijven. Waarvoor?

1 d
Ripple investeert nog eens $11.3 miljoen in MoneyGram

Volgens de gegevens van de Securities and Exchange Commission (SEC) heeft Ripple Labs nog eens $11.3 miljoen dollar geïnvesteerd in MoneyGram.