fbpx
News + Portfolio
News
Coins
🔥
Promote your crypto project here for just 0.1 ETH per day!
Advertise here

Want.nl

🔥
Promote your crypto project here for just 0.1 ETH per day!
Advertise here
1 d
BTC
Analyse: Bitcoin verliest slag om $ 11.000,-. Cryptomarkt consolideert

WANT Crypto-analyse: Bitcoin verliest slag, cryptomarkt wacht af. Verder het laatste nieuws, crypto-agenda, vooruitblikken en Bitcoin Bites.

2 d
BTC
Dit verwacht men voor de Bitcoin na Amerikaanse besluit over inflatie

Als de FED besluit over inflatie beweegt de Bitcoin koers. Welk besluit nam de FED vanavond en wat betekent dit voor Bitcoin? Lees maar.

2 d
BTC
Analyse: positieve Bitcoin leidt cryptomarkt richting spannende avond

WANT Crypto-analyse: koers Bitcoin positief, Altcoins afwachtend. Verder het laatste nieuws, onze vooruitblik, crypto-agenda en Bitcoin BItes

3 d
BTC
Gene Simmons: KISS the Bitcoin! Koersdoel rockt

De Bitcoin lijkt aan de volgende bull-rally te gaan beginnen. Een positieve Kiss, bizarre investering en een mooi koersdoel zijn het gevolg.

3 d
BTC
Analyse: Bitcoin stijgt en neemt markt op sleeptouw. Gaat het gebeuren?

WANT Crypto-analyse: Bitcoin neemt markt op sleeptouw, onze analyses en vooruitblikken, het laatste nieuws en BTC-gelover in Bitcoin Bites.

4 d
BTC
De Bitcoin in de komende week (38): analisten zien beweging

De Bitcoin koers in week 38 is weer een flinke puzzel. Aan de hand van technische en fundamentele analyse schatten wij de BTC-koers in.

4 d
BTC
Analyse: Bitcoin blijft vechten met kritieke grens, markt rood

WANT Crypto-analyse: koers Bitcoin in gevecht, markt rood. Verder het laatste nieuws, onze agenda’s, vooruitblik en Bitcoin Bites met analyse

7 d
BTC
Investeerders let op: DeFi lijkt meer op ICO dan op Bitcoin

DeFi is de nieuwste hype onder investeerders in crypto. Toch zijn de risico’s dat DeFi steeds meer op ICO dan op Bitcoin gaat lijken.

8 d
BTC
Bitcoin Europa special: breakout naar hogere koers in de maak

De Bitcoin kon vandaag door de ECB beïnvloed worden. Wij presenteren het laatste ECB-nieuws over Bitcoin en kijken naar de koersverwachting.

9 d
BTC
Analyse: Bitcoin verdedigt kritieke grens met verve, markt wacht af

WANT Crypto-analyse: koers Bitcoin strijdbaar, Altcoins wachten af, het laatste nieuws, onze vooruitblik, crypto-agenda + Bitcoin Bites.

10 d
BTC
Break: stapt Nederlandse opvolger Satoshi Nakamoto op bij Bitcoin?

Bitcoin’s belangrijke Nederlandse Core Dev, Wladimir J. Van Der Laan maakt onverwacht bekend klaar te zijn met Bitcoin en overweegt vertrek.

10 d
Bitcoin koers daalt. Wordt september alsnog (g)een goede maand?

De Bitcoin koers blijft dalen. Wat te verwachten voor de rest van september? Laat de Tether (USDT) zien of de bulls terugkomen? Onze analyse:

11 d
BTC
Bitcoin koers week 37 inschatten? Hier moet je op letten:

De Bitcoin koers voor week 37 is voer voor speculatie. Wij delen welke 5 factoren de Bitcoin koers voor deze week bepalen. Lees maar!

14 d
BTC
Bitcoin: bij welke indicatoren stappen investeerders weer in?

Bitcoin was vandaag bearish. Analisten blijven toch positief. Wanneer stappen zij weer in Bitcoin en welke 2 problemen spelen er? Lees maar.

14 d
BTC
Analyse: Bitcoin en cryptomunten in vrije val. Wat is er aan de hand?

WANT Crypto-analyse: koers Bitcoin en cryptomunten in vrije val, het laatste cryptonieuws, agenda met beurssluiting, weekendanalyse en meer.