fbpx
MARKET CAP
297.05B
BTC
62.3%
ETH
10.4%
News + Portfolio
News
Coins

Crypto-insiders.nl

Advertise here
1 h
BNB
Cryptocurrency exchange Binance is uit de lucht door ongepland onderhoud

Cryptocurrency exchange Binance had vandaag te maken met problemen waardoor hun systemen plat liggen. Vervelend detail: dit systeemonderhoud was niet gepland. CEO van Binance, Changpeng Zhao, gaf vrij gauw een verklaring op Twitter:

5 h
BTC
Hoeveelheid bitcoin (BTC) in handen van grotere wallets daalt aanzienlijk

Met de de Bitcoin halving in mei van dit jaar zijn veel ogen gericht op de koers van bitcoin (BTC). Zo zijn er veel traders en analisten die verwachten dat het event een nieuwe rally zal inluiden, maar zijn er ook sceptici die beweren dat de gebeurtenis al in de koers van de moeder aller cryptocurrencies is ingeprijsd. Door de welles-nietes-discussie lijkt er minder oog voor andere factoren, zo ook voor de distributie van bitcoin. 

6 h
Bitcoin (BTC) weer terug boven de $10.000, maar wat nu?

De bitcoin (BTC) koers kon na een aantal dagen van dalingen gisteren weer flink stijgen. De $10.000 werd zodoende weer heroverd en ook de altcoins noteren weer groene cijfers. In dit artikel wordt je bijgepraat over de huidige stand van zaken op de crypto-markt. Te beginnen met de altcoins. Ethereum (ETH), de grootste altcoin, kon …

9 h
MoneyGram presenteert real-time betalingen, maar zonder Ripple

MoneyGram, een van ‘s werelds grootste betalingsverwerkers, heeft onlangs aangekondigd een nieuwe dienst te lanceren waarmee real-time geld kan worden verstuurd. Ja, het zou niet compleet onverwachts zijn als we Ripple nu hadden genoemd, maar niets is minder waar.

22 h
XRP
CEO Garlinghouse: “Ripple (XRP) wordt de Amazon van crypto”

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple (XRP), zegt dat zijn bedrijf de Amazon wordt van de crypto-wereld tijdens een interview met CNN, gepubliceerd op 17 februari. INTERVIEW PART I “Once regulators understand you’re not circumventing regulatory frameworks they get very comfortable very quickly,” @Ripple CEO @bgarlinghouse explains why he’s on a mission to educate regulators …

1 d
ETH
Enjin lanceert Enjin Platform op mainnet Ethereum voor in-game crypto-activa

Enjin heeft aangekondigd dat Enjin Platform nu officieel is gelanceerd op Ethereum. Het platform biedt game-ontwikkelaars de mogelijkheid om crypto-activa in hun games te integreren. Enjin maakte het nieuws op 17 februari bekend in een blogpost. Met het platform kunnen ontwikkelaars zogenaamde non-fungible tokens (NFT’s) toevoegen aan spellen. Dit zijn unieke tokens die bijvoorbeeld een digitaal zwaard …

1 d
BTC
Koers bitcoin (BTC) vormt zeldzame ‘golden cross,’ vorige keer zorgde dat voor stijging van 170%

Alhoewel de koers van bitcoin (BTC) gisteren even flink dipte richting $9,500, zijn meerdere analisten ervan overtuigd dat de prijs de komende tijd nog hard zal stijgen. Er is namelijk een zeldzame golden cross, oftewel gouden kruis, te zien op de grafiek van bitcoin. Deze golden cross vormt zich als de 50 dagen moving average …

1 d
Craig Wright bedreigt Bitcoin en Bitcoin Cash met potentiële rechtszaken

Craig Wright, die nog altijd beweert de oorspronkelijke oprichter van Bitcoin te zijn die bekend staat als Satoshi Nakamoto, heeft zowel Bitcoin (BTC) als Bitcoin Cash (BCH) gewaarschuwd om te stoppen met het gebruik van de Bitcoin-database om mogelijke rechtszaken te voorkomen. Hij beweert dat beide netwerken mogelijk ook de wetten overtreden onder de voorwaarden van de oorspronkelijke EULA- en MIT-licentie van Bitcoin.

1 d
BNB
Cryptocurrency exchange Binance is er als de kippen bij in Singapore

De CEO van cryptocurrency exchange Binance, Changpeng Zhao, heeft bevestigd dat het bedrijf een licentie heeft aangevraagd om in Singapore haar diensten te mogen aanbieden. Binance lijkt er als de kippen bij, gezien het land nog geen maand geleden regelgeving invoerde voor bedrijven die digitale activa hanteren.

2 d
Volgens deze analist gaat de koers van Ripple (XRP) met 100% stijgen

Vorige week stegen de koersen van vele cryptocurrencies behoorlijk hard, maar afgelopen weekend corrigeerde de markt weer omlaag. Nadat bitcoin (BTC) onder de psychologische barrière van $10.000 dipte, trok het ook de rest van altcoin markt met zich mee. XRP (XRP) piekte afgelopen weekend met een prijs van ongeveer $0,338. De XRP-koers was met bijna …

2 d
BTC
Bitcoin (BTC) koers weekanalyse: Hou deze zones goed in de gaten!

Het was een week van behoorlijk veel volatiliteit en ik heb er persoonlijk erg van genoten! Vorige week beschreef ik al in mijn column dat er zwakte zichtbaar was in de sterke rally en op welke zones mijn ogen gericht waren. Vervolgens maakte de koers van bitcoin een hele scherpe rally naar boven om vervolgens letterlijk tegen een muur aan te lopen op $10.522 op cryptocurrency exchange Coinbase. De koers zakte vervolgens iets terug maar vond support op de $10.150 en ging even sideways rond de $10.225 met een paar korte uitschieters naar boven. In onze premium groep voor leden deelde ik op dat moment dat de markt mij totaal niet beviel en dat ik op de korte termijn een scherpe dip verwachtte. Ik had hier een aantal redenen voor:

2 d
BTC
Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Tijd voor paniek of kopen we de dip?

Goedemorgen allemaal! De koers van bitcoin (BTC) is zowaar begonnen aan de afdaling. Tijd voor paniek of kopen we de dip? Op dit moment is de 3-dagelijkse grafiek bullish uitgebroken en was de rally toe aan een correctie. Dat is tot dusver wat we nu zien gebeuren. Mochten we een wick door de groene zone krijgen, dan is dat mooi om wat lucky orders gevuld te krijgen rond de $9.000-8.800 aangezien de markt graag overdrijft. Zo hebben we dus buys van $9.650 tot $8.800 gespreid staan. Hiervan zijn die tot $9.200 het meest waarschijnlijk om gevuld te worden. Mochten we verder omlaag gaan, dan zou een wekelijkse close onder de $8.800 niet zo fraai zijn. Vooralsnog zijn er al wat eerste bullish signalen tot op de 2-uurs grafiek te vinden. Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!

2 d
BTC
Brian Kelly noemt drie redenen waarom bitcoin (BTC) zo hard stijgt in 2020

Brian Kelly, analist, CEO van KBCM en vaste gast bij het Fast Money programma van CNBC, vertelde onlangs waarom hij denkt dat bitcoin (BTC) zo hard aan het stijgen is dit jaar. Kelly noemt bitcoin “de best presterende asset” op het moment in de wereld tijdens het “Chart of the week” segment op 14 februari. …

3 d
BTC
Bekende bitcoin whale op Bitfinex voorspelt flinke correctie, en wel hierom

Een bekende bitcoin whale op cryptocurrency exchange Bitfinex met de naam Joe007 roept al sinds de $9.000-regio dat een correctie aanstaande is. De whale, die een grote hoeveelheid bitcoin (BTC) bezit, beweert dat het huidige bullish sentiment op de markt flink wordt gemanipuleerd door andere whales en dat een correctie onvermijdelijk is. 

3 d
David legt uit: Hoe werkt een simple moving average (SMA) in technische analyse (TA)?

Zondagochtend kan je natuurlijk lekker lui de krant open slaan, maar je kan ook wat bijleren! Onze analist David, bekend van zijn wekelijkse analyses en waardevolle bijdragen aan onze omgeving voor leden, vertelt je in deze freebie meer over de simple moving average (SMA). Hoe komt deze technische indicator tot stand, wat vertelt ‘ie ons en hoe stel ik ‘m in op TradingView? David legt het je aan de hand van voorbeelden uit in de video hierboven!