fbpx
News + Portfolio
News
Coins
🔥
Promote your crypto project here for just 0.1 ETH per day!
Advertise here

Cryptogeld nieuws

🔥
Promote your crypto project here for just 0.1 ETH per day!
Advertise here
22 min
BTC
Bitcoin bedrijf Casa ontwikkelt non-custodial wallet voor beginners

Voor nieuwe Bitcoiners kan het het veilig opslaan van de eerste Bitcoin erg moeilijk zijn. Casa ontwikkeld nu een nieuwe app, de Casa Wallet.

1 h
BTC
Goedemorgen Bitcoin: BTC transacties gemiddeld weer goedkoper

Goedemorgen Bitcoin met de BTC prijs en het nieuws van de afgelopen dag. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

9 h
WhatsApp voegt Elektronische betalingen toe beginnend in Brazilië

WhatsApp heeft elektronische betalingen toegevoegd op zijn platform, waarbij Brazilië het eerste land is dat gebruik kan maken van de service.

10 h
Big Brother is watching you: overheidsinstanties volgen al jaren bitcoin- en crypto-gebruikers

Onlangs kwam de grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange Coinbase onder vuur te liggen. De beurs wil samenwerken met Amerikaanse opsporingsdiensten en dat bevalt een groot deel van de crypto-gemeenschap niet. Het bedrijf heeft namelijk persoonlijke gegevens van klanten in handen en de community vreest dat deze gedeeld zullen worden. Coinbase meldde vervolgens dat alleen Coinbase Analytics, de […]

10 h
BTC
Turks vastgoedbedrijf accepteert Bitcoin (BTC) als betaling

Het vastgoedbedrijf Antalya Homes accepteert bitcoin als betaalmiddel. De makelaars verkochten eerder dit jaar een huis voor $1,25 miljoen aan bitcoin.

10 h
BTC
Bitcoin beurs OKEx integreert peer-to-peer handelsplatform Paxful

Bitcoin beurs OKEx integreert de Paxful Kiosk op hun platform. Dit opent de weg voor het kopen van bitcoin met 160 fiat valuta’s.

10 h
BTC
YouTube verband het account Bitcoin.com zonder reden

YouTube zet het harde optreden tegen crypto valuta dekking voort, het officiële kanaal van Roger Ver’s, Bitcoin.com wordt namelijk verbannen.

11 h
BTC
Hup Bitcoin over gestolen Bitcoin en gesloten bankrekeningen in China

In deze Hup Bitcoin aflevering bespreken we slachtoffers van malafide software en bevroren bankrekeningen in China.

12 h
We zijn live! Ask Me Anything – Koersen, trading en meer! Kijk mee en stel je vragen!

Onze kersverse analisten, Stef en John, houden een live Ask Me Anything (AMA)! Tijdens deze sessie op beeld behandelen beide heren vragen van onze members. De live video zelf? Die delen we met het grote publiek! Zo kan iedereen meekijken en meeluisteren. Hou de website of ons YouTube-kanaal om 19:00 uur dus in de gaten! Niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

12 h
BTC
Bitcoin (BTC) peer-to-peer marktplaats Paxful en exchange OKEx bundelen krachten met nieuwe samenwerking

De peer-to-peer bitcoin (BTC) marktplaats Paxful gaat de samenwerking aan met de bekende cryptocurrency-exchange OKEx. Dankzij de samenwerking zullen gebruikers van de platformen kunnen gaan profiteren van de producten van beide platformen. Dit maakten de partijen onlangs bekend in een aankondiging. Paxful is een peer-to-peer marktplaats, wat inhoudt dat bitcoin kopen en bitcoin verkopen direct kan […]

12 h
BTC
Bitcoin (BTC) app Ziglu haalt 5,86 miljoen euro op voor Britse markt

Bitcoin (BTC) app Ziglu is live gegaan na een financieringsronde van 5,86 miljoen euro. Ook komt er een debit card samen met MasterCard.

12 h
BTC
JPMorgan-analisten: Bitcoin zal waarschijnlijk overleven

Volgens JPMorgan-analisten bleek Bitcoin tijdens de wereldwijde crisis van maart een veerkrachtig activum, zo niet een stabiele, bruikbare valuta.

14 h
BTC
Bitcoin (BTC) transacties op netwerk goedkoper, gemiddeld 0,63 euro

Het is in juni goedkoper om Bitcoin (BTC) over het netwerk te versturen dan in mei. De gemiddelde transactiekosten liggen op 0,63 euro.

15 h
BTC
Bitcoin hash rate terug op oude niveau, morgen historisch grote difficulty adjustment

De derde halving van bitcoin (BTC) medio mei bracht de hash rate, of rekenkracht, van het bitcoin-netwerk omlaag. Dat was ook de verwachting. Tijdens een halving wordt namelijk de beloning voor bitcoin-miners gehalveerd, wat betekent dat het vaak niet meer rendabel is voor kleinere miners om nog door te zetten. CoinMetrics meldt op 14 juni […]

15 h
XRP
Ripple (XRP) werkt hard aan uitbreiding naar Brazilië als onderdeel van uitbreiding naar exotische gebieden

Het bedrijf achter XRP (XRP), Ripple, kijkt naar opties om uit te breiden naar Brazilië. Op die manier hopen ze hun territorium uit te kunnen breiden naar Latijns Amerika. Tijdens een interview op 8 juni dat geplaatst is op het YouTube kanaal van ‘Future of Finance’ vertelde de voorvrouw van internationaal bankieren, Marjan Delatinne dat […]